Kiwa Nederland B.V.

Wat is de hoofdactiviteit van de onderneming?

Testen, inspectie en certificering (TIC)  

In welke regio of welk gebied is je onderneming actief?

Europa, Azië en Zuid-Amerika

Waaruit bestaat het producten programma?

Diensten voor certificering, inspectie, testen, training en consultancy.

Waar is je onderneming erg goed in? 

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Managementsystemen
  • Certificering van producten voor Bouw- en Infra

Hoeveel medewerkers heeft jouw onderneming?

100+ medewerkers

Wie zijn je klanten?

Productie- en procesindustrie, (bedrijfs)services, openbare en private nutsbedrijven, overheden en internationale instituties.

Waarom ben je lid van VWN?

Bij Kiwa werkt een groot aantal specialisten met vergaande kennis die continu wordt geactualiseerd om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Wij vinden het belangrijk om door de VWN in contact te blijven met onze klanten.

Wat vind je zo mooi aan jouw vak?

  1. Een bijdrage kunnen leveren aan het vertrouwen wat de markt heeft in een product en producent
  2. Het voor een fabrikant meerwaarde kunnen creëren
  3. Volgen van de laatste marktontwikkelingen en productietechnieken

Aanvullingen of opmerkingen

Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met onze services voor certificering, inspectie, tests, training en consultancy zorgen we voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van onze klanten. Dat doen we in een groot aantal marktsegmenten, van de bouw- en energiesector tot de drinkwaterindustrie, gezondheidszorg en agro, veevoer en voeding. Onze expertisegebieden zijn onder andere managementsystemen, maatschappelijke verantwoordelijkheid en laboratoriumtests. We hebben klanten in de productie- en procesindustrie, (bedrijfs)services, openbare en private nutsbedrijven, overheden en internationale instituties. Bij Kiwa werken meer dan 4700 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden