De Beroepentuin (innovatief leer-werkconcept)

De Beroepentuin

De Beroepentuin is een innovatief leer-werkconcept voor mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen 2 maanden worden werkzoekenden klaargestoomd voor een baan in een sector waar werkgevers staan te springen om gekwalificeerde medewerkers.

De Beroepentuin biedt in samenwerking met de gemeenten Rotterdam en Den Haag ("Energie-Academie") leerling betonstaalverwerkers die in het bezit zijn van een verkorte basisopleiding betonstaalvlechter.

Download hier de folder van De Beroepentuin.

Meer informatie hierover kun je vinden op de website van De Beroepentuin.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden