Richard Wigmans Advies & Verkoop

Duurzaam bouwen RVS / INOX betonstaal

Wij zijn leverancier van RVS / INOX betonstaal, wij leveren uit eigen voorraad of direct van de producent. In RVS / INOX betonstaal bestaan twee verschillende kwaliteiten: austenitisch (niet magnetisch) en duplex (magnetisch). De mechanische eigenschappen zijn hoger dan B500b materiaal, de corrosie klasse is bij duplex hoger als bij austenitisch materiaal.  RVS / INOX betonstaal is verkrijgbaar in staven, matten en rollen. Ook matten op maat gemaakt kunnen wij leveren. Voor speciale toepassing (LNG) hebben wij in ons programma Cyrogeen / Kryogenic betonstaal. Dit RVS / INOX betonstaal is getest met een temperatuur van -165˚ C. Dit materiaal kunnen wij op rol of geknipt en gebogen aanbieden.

Wij werken samen met producenten van kunststof en metalen afstandhouders, en leveren deze direct van de producent.

Standaard betonstaal op rol en staven (B500b) leveren wij rechtstreek van de producent. Ook matten (B500a) op maat gemaakt bieden wij rechtstreeks aan.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden