Dubaere wire industries

Dubaere Group is een sterk groeiend productie en toeleveringsbedrijf van bouwstaal voor de burgerlijke en industriële bouwsector.

Door een steeds verdere horizontale en verticale integratie heeft het bedrijf zich kunnen profileren als een totaalaanbieder van bouwstaal. Het bedrijf beschikt over drie productiedivisies: draadtrekkerij , betonijzerbuigcentrale en producent wapeningsnetten.

Dubaere wire industries is de divisie die de draadtrekkerij, de productie van rollen en productie van bouwstaalmatten, behartigd.

Naast de stevige marktpositie in België voor rollen en netten, krijgt Dubaere met het betonstaal op rol ook bij fabrieken in Nederland, Frankrijk en Duitsland steeds meer vaste voet aan de grond.

Efficiëntie en flexibiliteit staan hierin centraal: een goed service voor een correcte prijs.

Dat Dubaere de geproduceerde rollen in eigen nettenproductie en buigcentrale verwerkt, staat garant voor een uiterst goede kwaliteit en verwerkbaarheid. Steeds de vinger aan de kwaliteitspols!

Dubaere wire industries is met zijn hoge graad van reactiviteit en kwaliteit dan ook de ideale partner voor aanlevering van rollen betonijzer binnen en buiten de landsgrenzen.

 

Wat is de hoofdactiviteit van je onderneming?

Producent betonstaal op rol en producent bouwstaalmatten

In welke regio of welk gebied is je onderneming actief?

Belgie/Nederland/Frankrijk/Duitsland

Waaruit bestaat het productenprogramma?

Betonstaal op rol en bouwstaalmatten

Waar is je onderneming erg goed in?

Dubaere streeft ernaar een toonaangevende partner te zijn voor betonstaal met flexibiliteit waarbij product en service centraal staan.
Dubaere staat voor flexible solutions voor reinforcing steel.

Hoeveel medewerkers heeft jouw onderneming?

51-100 medewerkers

Wie zijn je klanten?

Buigcentrales, wapenigscentrales, vlechters, betonfabrieken

Waarom ben je lid van VWN?

Met ons lidmaatschap wensen we onze positie in Nederland te versterken. Tevens wensen we onze kennis en ervaring te delen om zo de sector verder mee te helpen evolueren naar de normen en noden op vandaag.

Wat vind je zo mooi aan jouw vak?

Door een goede service en kwaliteit te bieden kan je een grote meerwaarde betekenen voor de markt.
De wapening en staalmarkt zijn een heel boeiende en constant bewegende markt, elke dag bieden er zich nieuwe uitdagingen en opportuniteiten aan.
De bouw is een van de grootste draaischijven van onze economie, hier een deel van kunnen uitmaken heeft voldoening en motivatie om elke dag paraat te staan voor onze klanten.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden