Cursus tekeninglezen

Ontdek de kracht van tekeninglezen met de innovatieve cursus van de VWN, speciaal ontwikkeld voor betonstaalverwerkers in de branche.

Of je nu een beginner bent die de basisprincipes onder de knie wil krijgen, of een gevorderde professional die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij hebben de juiste cursus voor jou.

Onze tekeningleescursus heeft een flexibele duur van 4 dagen of 8 dagdelen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw schema past. Bovendien bieden we zowel trainingen op jouw eigen locatie als gezamenlijke sessies met deelnemers van andere bedrijven, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbaarheid.

Na het succesvol afronden van de cursus ontvangen de deelnemers, in overleg met de ervaren docent, een branche certificaat van de VWN. Dit waardevolle certificaat erkent jouw bekwaamheid in het lezen en interpreteren van tekeningen, waardoor je jezelf onderscheidt als een bekwame professional binnen de betonstaalverwerkingssector.

Om een optimale leerervaring te garanderen, hanteren we een kleine groepsgrootte van minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers. Hierdoor krijg je voldoende persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om interactie te hebben met de docent en medecursisten.

De kosten voor de cursus bedragen € 2500,-- (exclusief btw en kilometerkosten) voor leden van VWN en
€ 2950,-- (exclusief btw en kilometerkosten) voor niet-leden. Met deze investering in je professionele ontwikkeling krijg je toegang tot hoogwaardige training en waardevolle kennis die je direct kunt toepassen in je werk.

Ontdek de kunst van tekeninglezen en versterk je vaardigheden in de betonstaalverwerkingsbranche met de cursus van VWN. Schrijf je vandaag nog in en zet de volgende stap in jouw carrière!

 

Om je aan te melden voor de tekeningleescursus, stuur je een e-mail naar secretariaat@wapned.nl.

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de details te bespreken en verdere afspraken te maken. We streven ernaar om aan al jouw wensen tegemoet te komen en een cursuservaring te bieden die perfect past bij jouw behoeften.
Aarzel niet en stuur vandaag nog je aanmelding naar secretariaat@wapned.nl om de eerste stap te zetten naar het versterken van je tekeningleesvaardigheden in de betonstaalverwerkingsbranche. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze cursus!

 

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden