Tilborghs Betonstaal BV

Wij leveren vanaf 1960 betonstaalvlechtwerken in binnen- en buitenland. Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgt TILBORGHS constant een hoge kwaliteit. Een flexibele planning en een eigen transportafdeling dragen ertoe bij, dat de eisen van de opdrachtgevers optimaal opgevolgd kunnen worden.

Wat is de hoofdactiviteit van de onderneming?

Adviseren in, knippen, buigen en assembleren van wapeningsstaal.

In welke regio of welk gebied is je onderneming actief?

Nederland.

Waaruit bestaat het producten programma?

Leverantie van losse wapening, bouwstaal, pasnetten, prefab wapening, afstandhouders en dekkingsmaterialen alsmede alle voorkomende vlechtwerkzaamheden.

Waar is je onderneming erg goed in?

  • Advieswerk bij het ontwerp van de wapening.
  • Prefab wapening.
  • Woning-, utiliteit- en infra wapeningswerken.

Hoeveel medewerkers heeft jouw onderneming?

51-100 medewerkers

Wie zijn je klanten?

Nationale en regionale aannemers.

Waarom ben je lid van VWN?

Door vereniging van leden, kennis en kunde het bereikte niveau waar nodig nog verbeteren en daarmee samen er voor te zorgen dat de wapeningsbranche het welverdiende aanzien verkrijgt.

Wat vind je zo mooi aan jouw vak?

  • Dynamiek die de werkzaamheden met zich meebrengen.
  • Deelnemen aan het fundament en ruggengraat van elk bouwwerk.
  • Overwinnen van de uitdagingen die het vak met zich meebrengt.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden