Van Merksteijn International BV

Van Merksteijn International is één van de grootste producenten van wapeningsproducten, hekwerkpanelen en verzinkte draad van Europa. Aan de rand van Almelo, Overijssel is waar het allemaal gebeurt. Hier wordt een groot scala aan bovengenoemde producten geproduceerd. Daarnaast worden alle bedrijven die de Van Merksteijn vlag wapperen, hier gecoördineerd en beheerd. Ruim 75 jaar doenwe dit op onze eigen nuchtere manier. Deze manier van denken implementeren we niet alleen in onze productie, maar ook in het doen van zaken. We denken niet alleen aan nu, maar focussen ons ook op de toekomst. Zo staat Van Merksteijn International elke dag voor daadkracht en dienstverlening. Iets dat nooit zal veranderen.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden