Promotie

Bij het lezen van onze website wordt het duidelijk dat het vak wapenen in beton een bijzonder mooi vak is in al haar onderdelen. De commissie Beeldvorming en Promotie heeft als missie dit meer, duidelijker en beter onder de aandacht te brengen bij mensen in de branche en daarbuiten.  

Er is veel te vertellen over het vak en er gebeurt veel ten aanzien van ontwikkelingen in onze dynamische sector. Dit zal ook blijken uit alles wat op de website vermeld staat en uit alles wat wij op social media delen. De commissie Beeldvorming en Promotie werkt er aan om dit goed vorm te geven.

Ook interesse? Sluit je aan!

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat dit jou aanspreekt en dat je interesse hebt om met ons mee te doen dit te helpen vorm geven.

Draag je het vak betonstaalverwerken ook een warm hart toe, ben je ook voorstander om dit te delen en anderen te enthousiasmeren? Meld je dan nu aan voor de werkgroep Beeldvorming en Promotie. Je bent van harte welkom, dus neem gerust met ons contact op.

PS Ben je in bezit van sfeervolle foto's of korte video's van maximaal 30 seconden die wij als vereniging mogen gebruiken? Wij zien deze graag tegemoet!

Meer over ons

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Werkzaamheden

De bouwsector is vanwege de veelzijdigheid een innovatieve sector en zo ook zijn er veel innovaties en ontwikkelingen in de wapeningssector. 

Wij proberen als VWN dan ook de veranderende omgeving goed in de gaten te houden en jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen die in de sector plaatsvinden. Zo verrichten wij een aantal werkzaamheden waar jij profijt van hebt als lid van de VWN.

Wat doet VWN voor jou?