Volandis: leermeesterscursus Bouw & Infra

Vind je het leuk om leerlingen en stagiaires te begeleiden en word je enthousiast van het groeien in je vak? Word dan leermeester!

Volandis heeft een leermeesterscursus ontwikkeld waarin je de benodigde vaardigheden aangeleerd krijgt om leerlingen, stagiaires en collega's op de juiste manier te kunnen begeleiden. In hun folder staat meer informatie over de cursus. Kijk voor meer informatie over de aanmelding op de website van Volandis.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden