WADRO Drachten B.V.

WADRO de prefab wapening specialist

"Wadro is de wapening specialist bij uitstek en al meer dan 30 jaar ijzersterk in maatwerk. De combinatie van kennis, een slim wapeningsontwerp, een op maat gemaakt product en een stipte planning zorgen voor een optimale bouw. Als familiebedrijf met drie goed geoutilleerde, moderne vestigingen in Drachten, Koostertille en Schuilenburg en een 24-uursproductie staan wij dag en nacht klaar om de vereiste kwaliteit te leveren. Innovatie en betrouwbaarheid zit in ons DNA."

 

Wat is de hoofdactiviteit van de onderneming?

Productie van prefab wapeningselementen en speciaal netten.

In welk regio of welk gebied is je onderneming actief?
Nederland.

Waaruit bestaat het producten programma?
Leveren van geknipt en gebogen wapening, prefab en speciaal netten. Daarnaast uitvoeren van complete projecten op de bouw inclusief ontwerp en montage.

Waar is je onderneming erg goed in?

  • maatwerk
  • kennis
  • betrouwbaar

Hoeveel medewerkers heeft jouw onderneming?
51-100 medewerkers.

Wie zijn je klanten?
Betonwarenindustrie en bouwbedrijven/aannemers.

Waarom ben je lid van VWN?
Belangrijk om georganiseerd te zijn in onze branche. Netwerken.

Wat vind je zo mooi aan jouw vak?

  • afwisselend
  • kennis toevoegen aan projecten
  • maatwerk leveren

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden