Hadek B.V

Wat is de hoofdactiviteit van de onderneming?

Betonbouw incl. betonstaal OF alleen betonstaal (productie en montage) 

In welke regio of welk gebied is je onderneming actief?

Randstad tot +- straal 120km vanaf vestigingsplaats

Waaruit bestaat het producten programma?

Betonstaal producten, losse wapening en prefab wapening, productie en montage Betonbouw compleet incl. betonstaal

Waar is je onderneming erg goed in? 

  • Klantgericht
  • Flexibiliteit
  • Kwaliteit

Hoeveel medewerkers heeft jouw onderneming?

25 - 50 medewerkers

Wie zijn je klanten?

Aannemers

Waarom ben je lid van VWN?

Om als een vereniging voor de branche één gezicht en communicatief als één naar buiten te kunnen communiceren. Op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de branche

Wat vind je zo mooi aan jouw vak?

  1. De diversiteit qua werken waar we in actief zijn, distributiecentra/windmolens/funderingsherstel/kelderbouw en dan overal weer op een eigen wijze benaderen/voorbereiden zodat het voor de OG en ons als onderaannemer het beste werkt.
  2. Betreft betonstaal van productie tot aan montage het gehele proces in eigen hand hebben en kunnen optimaliseren etc.
  3. Bij lastige onderdelen binnen een project door goede voorbereiding en overleg tot een zo goed als mogelijke uitvoering te komen.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden