Hadek beton- en vlechtbedrijf B.V.

Hadek Beton- & Vlechtbedrijf B.V. bestaat sinds 1967. Ons nieuwe hoofdkantoor met bedrijfshal ligt langs de A2 in Breukelen. Wij hebben een moderne buigcentrale waar wij knippen, buigen en prefab fabriceren voor onze klanten.

De activiteiten van Hadek B.V. bestaan uit beton- en vlechtwerken voor woningbouw, utiliteitsbouw, funderingsherstel en kelderbouw. Onze dagelijkse werkzaamheden variëren van het leveren en aanbrengen van de complete wapeningswerkzaamheden tot aan het uitvoeren van complete betonwerken.

Wij zijn VCA gecertificeerd en voldoen aan de KOMO/KIWA kwaliteitsnorm.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden