Spanberg Wapening

Wat is de hoofdactiviteit van de onderneming?

Spanberg Wapening is de aangewezen partij voor al uw betonijzervlechtwerk. Wij zijn in staat om gehele projecten van A tot Z af te handelen, voor zowel grote landelijke projecten als regionale projecten. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit de engineering, het leveren en het aanbrengen van wapeningsstaal, waarbij wij ook het transport verzorgen. Onze expertise passen wij toe voor de grond-, weg- en waterbouw alsmede voor de utiliteit- en woningbouw.

In welke regio of welk gebied is je onderneming actief?

Nederland

Waaruit bestaat het producten programma?

Onze diensten bestaan onder andere uit de engineering van 2D werktekeningen en 3D modellen. Daarnaast beschikken wij over een eigen buigcentrale waar wij al het wapeningsstaal fabriceren. Zo is het voor ons mogelijk om prefab onderdelen te fabriceren, maar voeren we onze werkzaamheden ook uit op locatie.

Waar is je onderneming erg goed in? 

Spanberg Wapening onderscheidt zichzelf om onze ervaring. Met meer dan 55 jaar ervaring weten wij wat belangrijk is in een samenwerking. Daarom denken wij altijd graag mee met de klant en handelen we altijd flexibel. Daarnaast geven we vakkundig advies waar dat nodig is. Dit zorgt ervoor dat wij altijd maatwerk leveren en alleen werken met onze eigen vakmensen, hierdoor is een hoge kwaliteit bij ons gegarandeerd.

Hoeveel medewerkers heeft jouw onderneming?

26 - 50 medewerkers

Wie zijn je klanten?

Wij bieden onze diensten aan bij zowel grote aannemers als kleine aannemers. De projecten variëren van Europese voetbalstadions en grote infrastructuurprojecten zoals viaducten tot de bewapening van kleinere regionale projecten waaronder bruggen, kelders en windmolens.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden