Diepstraten Wapeningsstaal B.V.

Diepstraten Wapeningstaal B.V. is sinds 1934 actief en gespecialiseerd in utiliteit, industrie en weg en waterbouw projecten. Kwaliteit staat in een hoog vaandel en complexe werken zijn een aangename uitdaging. Doordat wij beschikken over vakbekwaam personeel en door te investeren in de nieuwste (3D) technieken zijn wij in staat de projecten vanaf ontwerp te begeleiden. Kennis en kunde in eigen huis zijn belangrijk om een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Het leveren van kwaliteit in een veilige werkomgeving, dat is waar wij voor staan.

Werkwijze-3D
Door al in een vroegtijdig stadium van een project betrokken te zijn, kunnen wij met behulp van onze 3D modelleurs werken aan een praktisch, economisch en arbo vriendelijk ontwerp .Het definitieve ontwerp wordt middels een stappenplan uitgewerkt voor eventuele prefabricage vanuit onze fabriek en/of uitvoering op de bouwplaats.

VGM
Veiligheid is een speerpunt binnen onze organisatie. Het bewust zijn en blijven van veilig werken, wordt binnen Diepstraten Wapeningstaal gezien als een voorwaarde. Het gezamenlijk bedenken van veilig uitvoerbare constructies en het investeren in opleidingen dragen bij aan een veiliger werkomgeving. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde certificaten om te komen tot een veilige uitvoering van de werkzaamheden.             

MVO
Diepstraten Wapeningstaal staat voor een duurzame bedrijfsvoering waarbij aandacht voor het milieu en het welzijn van de mensen voorop staat.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden