Augustinus B.V.

Augustinus Prefabwapeningsstaal B.V. is uniek in Nederland, door een snelle levering en de flexibiliteit. Ons snelgroeiende bedrijf beschikt over een modern machinepark en als voorloper op de markt zijn wij voortdurend bezig met innoveren. Daardoor voorzien wij u altijd van een oplossing die perfect bij uw project past. Onze superieure logistieke dekking zorgt ervoor dat wij elke dag, overal in Nederland kunnen uitleveren. Iedere dag leveren wij op meer dan honderd plaatsen in Nederland!

Augustinus Prefabwapeningsstaal B.V. voorziet klanten, voornamelijk in Nederland en Noord-België van alle materialen die nodig zijn voor het realiseren van vlechtwerken. Daarbij kunt u denken aan staven, rollen, netten en supporters. Ook dekkingsmaterialen, bekistingsmaterialen en overige artikelen behoren tot het assortiment.

Augustinus Prefabwapeningsstaal B.V. is krachtig in:

  • Een landelijke dekking (elke dag overal in Nederland)
  • Snelheid, flexibiliteit en persoonlijk advies
  • Engineering van wapeningsstaal in de B&U

Binnen Augustinus Prefabwapeningsstaal B.V. zijn er dagelijks meer dan 100 medewerkers actief. Zij dragen zorg voor de toeleveringen van wapeningsstaal aan buigcentrales, vlechters, bouwmarkten, webshops en betonbouwers. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de bouwsector B&U.

Augustinus Prefabwapeningsstaal B.V. heeft zich voor de VWN aangemeld om met de branche in gesprek te zijn over alle ontwikkelingen, nieuwe regelgeving en kennisdeling rondom het toeleveren en verwerken van wapeningsstaal.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden