Werkzoekenden

Op zoek naar een uitdagende baan in de wapeningssector?

Als je werkt als Betonstaalvlechter dan ben je een belangrijke medewerker op de bouwplaats. Het team van betonstaalverwerkers is medeverantwoordelijk voor het skelet van onder andere bruggen, viaducten, tunnels, windmolenparken en sluizen. Zonder al deze kunstwerken kan Nederland niet bestaan. Een eervol beroep dus met grote verantwoordelijkheid. Achter ieder project staan vaklieden, die deze spraakmakende kunstwerken bouwen.

Werken aan staaltjes vakmanschap

Je bent als Betonstaalvlechter opgeleid om te werken op de bouwplaats of in een betonstaalcentrale. Je verwerkt wapeningsstaal door goed de tekening en buigstaat te lezen, het materiaal goed te sorteren en vervolgens het betonstaal aan elkaar te verbinden. Ook moet je het gevlochten (gelaste) werkstuk kunnen hijsen en transportgereed wegzetten. 

Ben je geïnteresseerd in het vak van betonstaalvlechter en wil je een opleiding volgen? We informeren je graag! Bekijk onze pagina over opleidingen voor de mogelijkheden.

 

Of kijk je graag eerst nog even wat het vak inhoudt?

Kijk dan op de pagina 'wat houdt het vak in?'

 

Alles voor werkzoekenden

Meer informatie over vacatures of opleidingen

Vacatures

Zie jij een carriere in de bouw wel zitten? Bekijk dan onze pagina met de laatste vacatures. Ook staan wij open voor een open sollicitatie.

Je kunt je open sollicitatie richten tot het secretariaat (secretariaat@wapned.nl). Je kunt je ook tot één van de aangesloten bedrijven richten. Ook dan kun je mailen naar het secretariaat. 

Bekijk onze vacatures

Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat er opleidingen beschikbaar zijn voor betonstaalverwerkers. Opleidingen is daarom één van de pijlers van VWN.

Wij stellen - in samenwerking met onze partners - verschillende opleidingen beschikbaar. Meer over deze opleidingen en wat je er gaat leren? Bekijk onze pagina over opleidingen.

Meer over opleidingen