nVent LENTON

nVent is een toonaangevende wereldwijde leverancier van elektrische aansluit- en beveiligingsoplossingen. Wij geloven dat onze inventieve elektrische oplossingen veiliger systemen mogelijk maken en zorgen voor een veiligere wereld. Onze robuuste portfolio van toonaangevende elektrische productmerken gaat meer dan 100 jaar terug en omvat nVent CADDY, ERICO, HOFFMAN, RAYCHEM, SCHROFF, TRACER.

Een van onze andere gerenommeerde merken is nVent LENTON. nVent LENTON betonstaalverbindingen en conische schroefdraadverbindingen voor wapeningsstaven zorgen voor duurzame prestaties. Deze gedifferentieerde producten kunnen helpen om de arbeidskosten te verlagen, bouwschema's te versnellen en de materiaalkosten voor uw betonbouwproject te verlagen.

nVent LENTON staat voor hoogontwikkelde systemen voor betonwapening.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.nvent.com.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden