Progress Maschinen & Automation

Al meer dan een halve eeuw ontwikkelt Progress Maschinen & Automation installaties voor de betonstaalverwerking. Daarbij wordt vooral op klantspecifieke oplossingen op maat met hoge automatiseringsgraad ingezet.

Alles wat vanaf 4-25mm coils wordt geproduceerd zit in ons gamma. Van kleine beugelautomaat tot grote complexe betonstaal-wandenfabriek, steeds met ondersteuning van een sterke regionale service .  

Onze visie is het om wereldwijd innovatieve topoplossingen met onze klanten om te zetten en Nederland is daarin vaak vooruitlopend. Dat is te zien aan het grote aantal zeer verschillend uitgevoerde topprojecten die veel bekijks krijgen uit de hele wereld.

Progress Maschinen & Automation is onderdeel van PROGRESS GROUP, de ondernemingsgroep die complete oplossingen voor de prefab- betonindustrie aanbied.

 

Wat is de hoofdactiviteit van de onderneming?

Machine- en softwareoplossingen voor betonstaalverwerking en betonprefabfabrieken

In welke regio of welk gebied is je onderneming actief?

Worldwide

Waaruit bestaat het productenprogramma?

Machines en software voor geautmatiseerde wapeningsprocessen

Hoeveel medewerkers heeft jouw onderneming?

100+ medewerkers

Wie zijn je klanten?

In Nederland prefab betonfabrieken en ijzercentrales

Waarom ben je lid van VWN?

Om een goed beeld te hebben van ontwikkelingen in de vooruitstrevende Nederlandse betonstaalwereld die elders met vertraging ook opgang vinden

 

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden