Volandis: EVC traject (ervaringscertificaat)

Volandis: EVC traject (ervaringscertificaat)

Zet je werkervaring om in een ervaringscertificaat!

Veel werkervaring en praktijkkennis in de Bouw of Infra, maar geen diploma? Dan is het EVC-traject van Volandis iets voor jou!

Je leven lang ontwikkelen
Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk. Niet omdat het moet, maar hierdoor vergroot jij je kansen om zo lang mogelijk te kunnen blijven werken. Als je destijds geen diploma voor een beroepsopleiding hebt behaald, kun je wel je ervaring laten registreren.
EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Competenties zijn de kennis en vaardigheden die je moet hebben om een beroep uit te voeren. Je toont je vakbekwaamheid aan en je ontvangt hiervoor het ervaringscertificaat. Dit certificaat is, via het ROC, te verzilveren in een diploma, mits er niet teveel scholing nodig is.

Download hier de folder voor de werknemer.
Download hier de folder voor de werkgever.

Meer informatie vind je op de website van Volandis.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden