Mbo-opleiding niveau 2 en 3

De bouw staat voor kameraadschap en samen trots zijn op wat je maakt! Je gaat een mooi vak leren en je bouwt mee aan de mooiste projecten van Nederland. Dit kan zijn in de infrastructuur (bruggen, viaducten en sluizen), de woningbouw en de utiliteitsbouw (kantoren, overheidsgebouwen en voetbalstadions).

De mbo-opleiding Betonstaalverwerker wordt vanaf 2022 niet meer als bbl-traject aangeboden. In plaats daarvan is er in overleg met de VWN gekozen voor een 3e leerweg-traject. Hierin worden 5 modules aangeboden, waarvoor een mbo-certificaat behaald kan worden op niveau 2 of 3.

Mbo-niveau 2 - Betonstaal verwerken

Werken met wapeningsstaal kun je leren in modules. Klik hier voor een overzicht van de modules.
Bekijk hier wat je precies gaat doen in de opleiding.

Aanmelden kan hier!

 

Mbo-niveau 3 - Voortgezet Betonstaalverwerker

In een tweede serie van modules wordt jouw vakkennis op mbo-niveau 3 uitgebreid en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van leidinggeven, samenwerken en communiceren. Lees wat deze opleiding precies inhoudt. Klik hier voor een overzicht van de modules.

Aanmelden kan hier!

 

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden