Webinar; ‘de meerwaarde van het BRL0507 certificaat. (i.r.t. de Wet Kwaliteitsborging)

In samenwerking met de VWN geeft Jan Koers van de Kiwa een webinar met uitleg over de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB). Wat deze nu inhoud, hoe dit jullie in de uitvoering kan raken en wat er van je verwacht kan worden. Een beheersmaatregel die geldig is binnen de WKB is het inzetten van een certificaat. Tijdens het webinar krijg je uitleg over de werking van de BRL0507 "Aanbrengen van wapeningsstaal op de bouwplaats". Hoe je (eenvoudig) het certificaat kunt behalen. En hoe je je marktpositie daarmee kunt verbeteren.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 2 november 2021 om 13.00 uur.

Aanmelden voor het webinar kan via:
https://teams.microsoft.com/registration/5YvVUrRpG0KDbrktvgsGfQ,qWz-WHogJkC-ylXw3OC1Pg,5ZEtybD3B0-gciVpC7fZ8A,u6DeXBZk6UKqnzCTW4QWiw,2CeheLixFkCLJm9RluVqEA,UuuE2rVRW0i7RrzZzmZHjQ?mode=read&tenantId=52d58be5-69b4-421b-836e-b92dbe0b067d

N.b.: het webinar duurt maximaal 1,5 u en is rekening gehouden met het stellen van vragen.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden