Uitnodiging Katapult Minifestival en Pro-Motor Award 2020

donderdag 6 februari 2020 van 17.00 - 20.00 uur, Startup Village Amsterdam

Download hier de uitnodiging voor de PPS voor MKB en de Uitreiking van het Pro-Motor Award 2020.

 

Katapult Minifestival, meerwaarde pps voor mkb

Deze middag kun je in festivalsetting kennis maken met succesvolle voorbeelden van publiek private samenwerkingen met een aantoonbare impact op het MKB, krijgen bedrijven handvatten om samen te werken met onderwijs, informatie over relevante regelingen, en de mogelijkheid om één op één met je mee te denken over hoe een PPS voor jou kan werken. Daarnaast zal Lotte de Bruijn (Ambassadrice Human Capital Agenda ICT –Directeur NLdigital) “Samen groeien: Een praktisch handboek voor ICT-bedrijven om succesvol samen te werken met het beroepsonderwijs” uitreiken.
Kortom: inspiratie, kennis en verbinding.
Voor wie? mkb-bedrijven, branches en fondsen en iedereen die zich bezig houdt met mkb (van dienstverlener tot beleidsmaker).
Hoe laat? 14.00 uur -17.00 uur.
Met wie? Onder meer met de genomineerden van de Pro-motor Award, mkb!deeën gericht op leven lang ontwikkelen.

Meer informatie en/of aanmelden? Klik hier.

 

Uitreiking Pro-motor Award 2020

De Pro-motor Award is de jaarlijkse prijs voor een ambitieuze samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Dit keer in het teken van de meerwaarde van pps voor mkb. Kwaliteit wordt beloond en innovatie gestimuleerd. Onder leiding van Jacco Vonhof, zal de jury de winnaar van de Pro-motor Award 2020 bekend maken. Het beste idee, met de meeste impact voor het mkb, wint!
Voor wie? Genomineerden en hun partners, journalisten, beleidsmakers, politici, fans en andere geïnteresseerden.
Hoe laat? 17.00 uur -20.00 uur.
Met wie? Harm Edens en de voltallige jury: Jacco Vonhof,  Claudia Reiner, Ronald Kleijn, Carl Rohde, Nienke Meijer en Paul Veger.

Meer informatie en/of aanmelden? Klik hier.

Download hier de uitnodiging voor de Pro-Motor Award 2020 en zie ook de genomineerden.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden