Terugblik open dag SOMA-College

Afgelopen zaterdag 19 januari 2018 is er een open dag geweest bij het SOMA-College. De VWN heeft een uitnodiging gekregen om zich hier te presenteren samen met het SOMA-college en Civilion, de toekomstige partners voor de samenwerking in het kader van de opleiding Betonstaalvlechter. De open dag was geslaagd en in de praktijk kon er tevens gevlochten worden.

Leuke weetjes!

Er zijn in totaal 1650 bezoekers, 1153 informatiepakketten verstrekt, 137 leerlingen ingetekend die over een jaar kunnen starten en 350 liter erwtensoep verstrekt.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden