Start opleiding MBO 2 Betonstaalverwerker

Door de samenwerkingen met Civilion, SBB, SOMA-college en VWN is de klas gestart met 11 leerlingen in de opleiding MBO 2 tot Betonstaalverwerker.

Door de samenwerkingen met Civilion, SBB, SOMA-college en VWN is deze klas gestart met 11 leerlingen in de opleiding MBO 2 tot Betonstaalverwerker.

Introductieweek

Gelukkig konden we in de week van 15 maart de nieuwe lichting van de opleiding MBO 2 Betonstaalverwerkers van harte welkom heten op de opleidingslocatie in Den Bosch! Natuurlijk ging dat wel op een gepaste afstand. De eerste lesweek bestond uit een introductie, elkaar leren kennen, inloggen op alle systemen en natuurlijk een praktijkopdracht. We wensen de eerstejaars veel wijsheid toe, succes en enorm veel plezier!

Kennismaking met Mohamed

Civilion is bezig met het vormen van de volgende groep betonstaalvlechter. Daarom wordt Mohamed, 22 jaar uit de Haag, voorgesteld. Mohamed is bij Civilion op de meeloopdag geweest en heeft zich daar goed gepresenteerd.

Hij kiest bewust voor de opleiding tot betonstaalverwerker en heeft Civilion daar zelf voor benaderd. Mohammed heeft een vooropleiding in de zorg- en dienstverlening. Tijdens zijn opleiding is hij erachter gekomen dat hij liever met zijn handen wil werken op een bouwplaats. Bekenden van hem werken in de bouw, hierdoor is hij bij de opleiding tererecht gekomen.

Om een indruk te krijgen van Mohamed, kun je hier klikken voor het voorstelfilmpje.

Ben je geïnteresseerd in een kennismaking met Mohamed? Of heb je binnen je organisatie werknemers die een mbo-opleiding willen volgen? Neem dan contact met ons op!

 

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden