Stages en leerbanen gezocht

Leerbedrijven in een sector betonstaalverwerking

Alle mbo-studenten kunnen met een stage of leerbaan aan de slag. Daarvoor maken het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven zich samen sterk. Zeker nu door de coronacrisis tekorten ontstonden, hebben wij uw inzet als erkend leerbedrijf hard nodig.

Bij stages en leerbanen denkt u al snel aan jonge mbo-studenten. Maar ook leerlingen van het vmbo, praktijkonderwijs en vso zoeken een stageplek. En datzelfde geldt voor volwassen werknemers die werkloos raakten of zij-instromers die kiezen voor een leven lang ontwikkelen.

Mogen al deze vakmensen van de toekomst op u rekenen? Ga naar s-bb.nl, log in op MijnSBB en meld uw stages en leerbanen aan. Uw aangemelde plekken verschijnen automatisch op Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl, de websites die studenten gebruiken om een erkend leerbedrijf te vinden. Tevens wordt via deze manier duidelijk wat de kans op werk in de branche is. Deze gegevens zijn weer erg belangrijk bij studiekeuze en dergelijke.

Wilt u meer weten over het actieplan van SBB voor het behoud van stages en leerbanen? Bezoek sbbhelpt.nl. Hebt u een vraag? Bel of mail uw SBB-adviseur of Henk Harink 

Alvast hartelijk dank voor uw blijvende inzet!

 

Download hier de Leaflet 'Inloggen op MijnSBB

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden