Spannend! De RIF-aanvraag voor de opleiding Betonstaalverwerken is ingediend

Aanstaande vrijdag 29 maart is de hoorzitting van de RIF-commissie

De RIF-aanvraag voor de opleiding Betonstaalverwerken is ingediend en de voorbereidingen zijn getroffen. Na een korte pitch worden wij bevraagd over het plan. We kijken er naar uit en houden jullie op de hoogte van de stand van zaken. Het definitieve besluit over de toekenning van de subsidie zal begin mei 2019 bekend worden gemaakt door de RIF-commissie.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden