Ron van Someren, een update van de opleiding Betonstaalverwerken!

Niveau 3, Betonstaalverwerken

De leerlingen hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een voorspanningsinkassing voor een landhoofd. Hiervoor hebben zij wapening in de bekisting gevlochten. Deze deelnemers gaan zich klaar maken voor het examen MBO niveau 3 – Voortgezet Betonstaalverwerker.

In week 11 begint er een nieuwe groep leerlingen welke bestaat uit 11 deelnemers. Leerlingen/werknemers die de opleiding ook willen gaan volgen, kunnen nog steeds worden aangemeld.

    

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden