Oproep: deeltijd docent gezocht

Het SOMA-College is op zoek naar een docent waarmee zij een langdurige werkrelatie kunnen aangaan.

De tijdsbesteding zal ongeveer maximaal 6 – 10 dagen zijn per 5 – 6 weken.

Ben je praktisch? En heb je interesse in het vak en in de begeleiding van de jongeren, dan komen wij graag met jou in contact! Het is ook mogelijk om rechtstreeks contact hierover op te nemen met Ton Laarman.

Het volgen van een studie, om ook didactisch gevormd te zijn, is bespreekbaar.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden