Open dag SOMA-College d.d. 18 januari 2020!

Het bezoeken van de open dag van het SOMA-College is de beste manier om kennis te maken met het SOMA-College, de faciliteiten en de opleidingen. De open dag is op zaterdag 18 januari 2020, tussen 9.00 en 15.00 uur kan je alles komen bekijken!

Een tweetal leerling uit de vakopleiding betonstaalverwerkers zal tezamen met een tweetal leerlingen uit de vakopleiding beton timmeren deze dag een W-Pijler bekisting timmeren. De betonstaalverwerkers zullen deze bekisting van vlechtwerk voorzien. Het is leuk om de samenwerking in deze vakspecialisten te laten zien aan potentiele leerlingen en hun ouders die deze dag gaan bezoeken.

Wij vragen je daarom om de flyer zoveel mogelijk te delen met onderaannemers die vlechtwerkzaamheden verrichten om de vakopleiding verder onder de aandacht te krijgen.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden