Op zoek naar een nieuwe baan of nieuwe opleiding? In de mbo-opleiding Betonstaalverwerker (bbl) ga je beide combineren.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een nieuwe opleiding? In de mbo opleiding Betonstaalverwerker (bbl) ga je beide combineren. Je gaat een mooi specialistisch vak leren en je bouwt mee aan de mooiste projecten van Nederland. Dit kan zijn in de infrastructuur (bruggen, viaducten en sluizen), de woningbouw en de utiliteitsbouw (kantoren, overheidsgebouwen en voetbalstadions). Je start direct met werken waarbij je salaris verdient (bruto maandbedrag tussen €1.880,- en €2.145,-) en daarnaast volg je de mbo 2 opleiding Betonstaalverwerker. De opleiding leidt jou op tot dé professional waar ieder bedrijf in de betonstaalverwerking naar op zoek is!

In deze factsheet lees je het volgende:

  • Wat ga je doen als betonstaalverwerker?
  • Van beginner tot professional.
  • Aan de slag als betonstaalverwerker via Civilion.
  • Salaris van een betonstaalverwerker.
  • Hoe ziet de opleiding Betonstaalverwerker eruit?
  • Wat wij bieden voor de opleiding betonstaalverwerker (mbo niveau 2).
  • Informatiedag of project bijwonen?
  • Wie is Civilion?

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden