Groningse staalvlechters versterken menig gebouw

Een artikel van lid-bedrijf BPC Wapeningsstaal

,,Tja, ik denk soms ook wel eens: zo, dat hebben we echt mooi gemaakt. En dan eindigt het in een betonnen wand’’, vertelt Oscar Lammerts. Hij begon BPC Bewapeningsstaal tien jaar geleden.

,,Met een lening van 750 euro van mijn vader en een geleend busje. Nu werken hier 32 man en verwerken we zo’n 4000 ton staal per jaar. Ja, het is goed gegaan, ik heb nooit meer een cent hoeven lenen. En we groeien nog altijd.’’

BPC Wapeningsstaal

Lees hier het artikel.

Bron: Noordz

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden