Gezocht: ervaren betonstaalvlechter

Heb jij veel kennis van het vak betonstaal vlechten? En lever jij graag een bijdrage in het opleiden van vakmensen? Meld je aan als assessor van EVC.

Als assessor beoordeel je het vakmanschap van collega-betonstaal vlechters die een EVC-traject volgen. Geen functie, maar een extra en mooie taak die bijdraagt aan de certificering of zelfs diplomering van betonstaal vlechters.

Interesse? Neem contact op met Claudia Klarenbeek: c.klarenbeek@volandis.nl of bel met haar via 0341 - 499 299. Meer info over EVC vind je hier: www.volandis.nl/evc.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden