Een update van de docenten: 1e jaars leerlingen naar het opleidingscentrum

De 1e jaars leerlingen zijn deze week naar het opleidingscentrum van Civilion in Den Bosch geweest. De heren hebben geoefend met het beschrijven van een werkstuk, stap voor stap. Ook hebben zij een uitleg gekregen over balken, vloeren en wanden. En deze zijn ze daarna gaan vlechten in de praktijkhal. Een mooi werkstuk is het resultaat! Het is een leuke groep leerlingen waar wij als begeleiders een hoop plezier aan beleven.

Erwin, Michel en Ron

 

20210422_115650.jpg  

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden