Doe Dagen Nunspeet, 500 leerlingen maken kennis met ons prachtige vak

Doe Dagen Nunspeet, 500 leerlingen maken kennis met ons prachtige vak

De Doe Dagen van de Bouwmensen in Nunspeet zijn op 14 oktober gestart en duren tot en met vrijdag 18 oktober a.s. Maar liefst 500 leerlingen zullen deze week kennis maken met ons prachtige vak.

Heb jij ook een evenement (banenmarkt, techniek driedaagse of een open dag van je eigen bedrijf)? Opleidingsbedrijf Civilion kan ondersteuning bieden door op locatie te komen om leerlingen kennis te laten maken met ons vak/te werven. Neem hierover gerust contact op met Nicolle van Dijk van Civilion of met de VWN.

Op deze manier kunnen we met elkaar het rekruten en werven van nieuwe leerlingen bevorderen en op meerdere plaatsen ons gezicht en vak laten zien.

Een kleine impressie van de Doe Dagen:

 

  

  

 

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden