De opleiding voor Betonstaalverwerker is in volle vaart gestart

De opleiding voor Betonstaalverwerker is begin week 40 2019 in volle vaart gestart.

15 enthousiaste leerlingen hebben de spits afgebeten in deze boeiende, leerzame en noodzakelijke opleiding voor het verwerken van Betonstaal. De opleiding wordt gegeven in Den Bosch bij Civilion. Middels een samenwerking tussen het SOMA-college, Civilion en de VWN (Vereniging Wapeningsstaal Nederland, www.wapned.nl).

In de komende tijd zullen we meer laten weten hoe het de leerlingen op de opleiding vergaat.

    

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden