Artikel in BouwBelang van een van onze leden

Twee kilometer wapeningskorf per dag

De orderportefeuille staat er florissant bij en het aantal offerteaanvragen is hoger dan verleden jaar. Er is geïnvesteerd in een nieuwe machine en de plannen voor uitbreiding liggen op de tekentafel. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht voor Tilborghs Betonstaal BV. Toch zijn er zorgen over de middellange termijn. Bouwgrondstoffen worden duurder. De staalprijs is in een half jaar tijd verdubbeld. Kan schaarste roet in het eten gooien?

Lees hier het artikel in Bouwbelang van Tilborghs Betonstaal BV

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden