ZND Draad BV

Draadproducten voor betonwapening, industriële toepassingen, bouwhekken en accessoires.

De 3 kernwaarden van ZND Draad zijn: Passie, professionaliteit en innovatie. Wij werken met passie en professionaliteit voor onze klanten en maken daarbij gebruik van de meest innovatieve lastechnieken. We gaan voor de best passende oplossing in betonwapening. Onze producten scoren hoog in prijs/kwaliteit en worden tijdig bij u of op de bouwplaats aangeleverd. De kwaliteit van onze producten is verzekerd door constante controles, uitgevoerd door ons eigen laboratorium. Veiligheid staat hoog in ons vaandel, zo zijn al onze staaldraadmatten voorzien van gecertificeerde hijsmiddelen, zodat u als klant kunt bouwen op ZND.

ZND Draad: Wie zijn we?

ZND Draad is een productiebedrijf van staaldraad en draadproducten. Dankzij de meer dan 50 jarige ervaring is de naam ZND in heel Europa synoniem voor de productie van koudgetrokken staaldraad, staven uit staaldraad en gepuntlaste staaldraadmatten. Inmiddels verwerkt ZND Draad binnen de groep ca. 150.000 ton walsdraad tot diverse staaldraadproducten. Er werken meer dan 300 personen op de vier productielocaties in Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. ZND Draad verwerkt laag-koolstof staal in diverse gradaties en laag-koolstof gegalvaniseerde draad.

Onze producten

Wij produceren gladde ronde draad, geprofileerde draad en diverse speciale vormen (o.a. driehoekige draad) in de vorm van rollen draad, gerichte staven, gepuntlaste matten en gebogen matten ZND is gespecialiseerd in op maat gemaakte staaldraadmatten op klantspecificatie. Sommige producten worden uit voorraad geleverd, namelijk geprofileerde rollen draad en standaard wapeningsnetten. In alle gevallen proberen we onze klanten flexibel met het hoogst mogelijke serviceniveau te bedienen.

Onze processen

Ons gehele productieproces is zo ingericht dat u, als klant, verzekerd kunt zijn van de levering van een kwaliteitsproduct. Vanaf de ontvangst van de grondstoffen tot aan de verzending van het gereed product, worden in elk stadium diepgaande controles doorgevoerd (ISO 9001). Dankzij een imposante voorraad zijn wij in staat om uw orders niet éénmalig maar steeds weer op tijd te leveren. Onze typische voorraad omvat méér dan 15.000 ton walsdraad, geprofileerde draad en wapeningsnetten. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen!

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden