Poolster BV

Poolster BV is opgericht in 2002 en is sindsdien een zeer betrouwbare partner als het gaat om betonstaal verwerken en ijzer vlechten. Ons team heeft de afgelopen jaren ruime ervaring in de infra, woning- en utiliteitsbouw opgedaan tijdens het uitvoeren van vele verschillende projecten door heel Nederland. Daar profiteert u van.

Dankzij onze ruime ervaring en flexibele planning garanderen wij u dat uw opdrachten, groot of klein, op tijd worden uitgevoerd met de kwaliteit die u verwacht. Met al onze opdrachtgevers onderhouden wij korte lijnen door hen binnen ons bedrijf één aanspreekpunt te geven voor het controleren van opdrachten en het stellen van vragen. Dat werkt prettig en is vooral ook efficiënt. Dat weten onze huidige opdrachtgevers en ook u zult dat zo ervaren.

Ruime ervaring en vakmanschap

Wanneer u een ijzervlechtbedrijf met ruime ervaring zoekt, die samen met u kansen wil zien en mogelijkheden wil benutten, dan bent u bij Poolster BV aan het juiste adres.  Hard werken, afspraken nakomen en kwaliteit leveren: het zijn dé principes waar wij volgens werken. Onze vakmannen richten graag, samen met u, hun blik op uw huidige en toekomstige projecten.

Poolster BV is VCA gecertificeerd (bekijk certificaten) en kan u desgewenst een lijst met aansprekende referentieprojecten aanbieden. We zijn ambitieus en hebben daarom nog volop toekomstplannen om op kleine en grote schaal bij te dragen aan de mooie projecten die Nederland gaat ontwikkelen. Wilt u weten wat Poolster BV hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden