Cursus Wapeningstekening lezen

Cursus Wapeningstekening lezen

Via de VWN kan er een cursus wapeningstekening lezen gevolgd worden op basis en gevorderden niveau. De cursus wordt afgesloten met een examen en diegene die slaagt ontvangt een wapeningstekening lezen certificaat vanuit de branchevereniging VWN.
 

Doelstellingen cursus

  • De cursisten zijn na de cursus in staat om een tekening en onderdelen op een tekening te kunnen lezen en te kunnen positioneren in het bouwwerk.
  • De cursisten dienen na de cursus in staat te zijn om fouten/problemen in een tekening te kunnen signaleren.
  • De cursisten zullen in beperkte mate praktijkgerichte oplossingen kunnen aandragen voor de gesignaleerde fouten.
  • De cursisten kunnen na de cursus de nieuwe voorschriften praktisch toepassen.

In overleg kan deze cursus minimaal bestaan uit 5 hele cursusdagen en/of uit meerdere cursusavonden.

Wil je meer informatie over de cursus inhoudelijk en/of de cursusdagen, neem hiervoor contact op met het secretariaat deze kan je verder helpen en in contact brengen met de cursusbegeleider/-leraar.

Alles over VWN

Maak kennis met onze vereniging

Over ons

Wij zijn het gezicht van de sector en maken zichtbaar wat onzichtbaar is. Eén stalen gezicht naar buiten. Dat is een vereiste in een tijd waarin de bouw vernieuwt en het bouwproces opnieuw gedefinieerd wordt.

Wij houden ons bezig met de volgende onderwerpen die voor de leden van de VWN van belang zijn; professionaliteit, kwaliteit van het geleverde werk, techniek, innovatie en duurzaam ondernemen. 

Maak kennis met ons

Leden

Betrouwbaar, veilig en solide. Dat zijn de kernwoorden van waaruit de VWN als brancheorganisatie werkt om de belangen van de producenten van wapeningsstaal en de verwerkende bedrijven te behartigen.

Speerpunten zijn techniek en innovatie en de sociaaleconomische belangen van de bedrijven. En niet te vergeten de promotie van de sector en het bijdragen aan een positief imago. Dit doen wij voor onze leden. 

Voor onze leden